JEST KOSA! :diabelski_usmiech
[O2] No i się okazało, że mam w garażu unikalny egzemplarz.
Zwiń
X
-
[O2] No i się okazało, że mam w garażu unikalny egzemplarz.
Dochodzę do takiego wniosku jak w temacie, bo w zadanym pytaniu tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=60800 nikt nie jest w stanie cokolwiek mi odpowiedzieć. :roll:
Widzę, że muszę dobrać się do auta na zasadzie metody prób i błędów i rozbierać po kolei zaczynając od zamka, tylko nie bardzo wiem na czym skończyć. Jak się rozpędzę to może na silniku :wink:
-
-
deco26 - nie wiem czemu ale wyczuwam w Twoich postach lekką złośliwość i nie wiem dlaczego.
abstinent i oct II - sugestie aby ktoś z kompem przyjeżdżał do mnie z powodu takiej błahostki uważam za brak szacunku dla tej osoby. Nie jest to awaria dla takie postępowanie. Nie mniej jednak dzięki za rady, bo w końcu znalazł się ktoś, kto podpowiedział co mam robić.
A tak na marginesie dobrałem się dzisiaj do:
- włącznika otwierania klapy - niewiele jest tam do czyszczenia,
- mechanizmu zamykającego (znajduje się w klapie), czyszczenie j.w.
- mechanizm odblokowujący zamek (znajduje się w pasie dolnym za zderzakiem dojście od wewnątrz bagażnika po demontażu plastików).
Nie wiem co dało moje dzisiejsze działanie, ale może będzie OK.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Widzę, że muszę dobrać się do auta na zasadzie metody prób i błędów i rozbierać po kolei zaczynając od zamka, tylko nie bardzo wiem na czym skończyć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962deco26 - nie wiem czemu ale wyczuwam w Twoich postach lekką złośliwość i nie wiem dlaczego.
Najprościej jest siąść i się rozpłakać, ale chyba nie jesteś już małym dzieckiem i nie potrzebujesz niańki?
Komentarz
-
-
Napiszę raz, choć wg tego co piszesz to w tym poście się "żalisz" a w tamtym słuchasz :twisted:
A jaka masz baterię w kluczyku?
Jak u mnie padała bateria to auto bzikowało, dało się np zamknąć, ale nie dało się otworzyć.
Może u ciebie jest to samo?
Albo jak kolega napisał - kwestia zamka lub parkingowego strzału w 4 litery przez polskiego fachowca od parkowania "na kimś"
albo jak by to powiedzieć komuś dałeś autko i Ci dowcip zrobił ;-)Była O2, Jest SuperB!
Komentarz
-
Komentarz